Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Νέος δίσκος: ατίθασα όνειρα και ελπίδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Νέος δίσκος

Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι ο νέος μας δίσκος με τίτλο "ατίθασα όνειρα και ελπίδες" θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου. Η νέα μας δουλειά θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια.

Τον πίνακα του εξώφυλλου ζωγράφισε ο Λούης Γιανναπής. Το φωτογραφικό υλικό για το εσωτερικό του CD παραχώρησε ο Ηλίας Μωραΐτης (Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt). Στίχους μας παραχώρησαν η Ντέπη Χατζηκαμπάνη ("Τους χειμώνες τους νικούν τα χελιδόνια" και "Να μου γελάς") και ο Δημήτρης Μητσοτάκης ("Στον Κώστα Βάρναλη").

Αυτός είναι ο ενδέκατος δίσκος μας και τον οφείλουμε κυρίως σε εσάς, όλους τους αγαπημένους μας φίλους - ακροατές της μουσικής αυτής. Εσείς μας δίνετε έμπνευση και δύναμη τόσα χρόνια τώρα. Επίσης, οφείλουμε αυτόν τον δίσκο και στους αγαπημένους μας φίλους - συνεργάτες, που έδωσαν μέρος της ψυχής τους για να πραγματοποιηθεί.

Ο δίσκος αυτός, εκτός από ηλεκτρονικά, θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD. Το CD θα διατίθεται από εξειδικευμένο site (όπως και πριν) αλλά και στο πάρτι κυκλοφορίας και τις συναυλίες. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες.

Στο παρακάτω link θα μπορείτε να ακούσετε μέρος των τραγουδιών αυτών, μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αλλά και να βρείτε τα links για όλες της πλατφόρμες. 

Περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια: